مشاوره آنلاین و نوبت دهی پزشکان همدرد اول
مشاوره آنلاین و نوبــــت دهـی پزشکــــــــان
شایع‌ترین علل درد و سوزش قلب که باید بشناسید.
تاریخ انتشار : 1403/12/14 بازدید : 27

شایع‌ترین علل درد و سوزش قلب که باید بشناسید.

قلب درد و سوزش قلب یکی از آن علائمی است که به هیچ عنوان نباید نادیده گرفته شود. این حالت می‌تواند از یک سوزش ساده ناشی از رفلاکس معده تا مشکلات جدی‌تر مانند بیماری‌های قلبی متغیر باشد. اگر شما هم تاکنون احساس سنگینی، فشار یا سوزش قلب را تجربه کرده‌اید، احتمالاً این سوال برایتان پیش آمده که علت آن چیست و آیا باید نگران باشید. 
این علائم، به‌ویژه زمانی که با تپش قلب، تنگی نفس یا تعریق همراه باشند، ممکن است نشانه‌ای از خطرات پنهان در بدن شما باشند. اما جای نگرانی نیست؛ آگاهی و اقدام به‌موقع می‌تواند راه‌حل شما برای حفظ سلامتی‌تان باشد.
در این مقاله، علت‌های رایج سوزش قلب، زمان مناسب برای مراجعه به پزشک، و موثرترین روش‌های درمانی را بررسی خواهیم کرد. همراه ما باشید تا با اطمینان و آرامش گامی برای بهبود سلامت قلب خود بردارید.
 

 

 

آشنایی با سوزش و درد قلب

قلب انسان، به عنوان یکی از اندام‌های حیاتی بدن مسئول پمپاژ خون در سراسر بدن ما است که گاهی می‌تواند سیگنال‌های ناراحتی را به شکل درد و سوزش ارسال کند. وقتی قفسه سینه دچار سفتی و ناراحتی می‌شود، می‌تواند بسیار نگران کننده به نظر برسد. نگرانی فوق شامل احتمال بروز حمله قلبی یا مسئله کم اهمیت‌‌تری چون سوزش سر دل است. مرز بین مشکلات قلبی و شرایط خوش خیم بسیار باریک است و درک علل و علائم احساس فشار و سوزش در قلب بسیار مهم است.
در این مقاله عوامل مختلفی را که می‌توانند در ایجاد این علائم ناراحت کننده موثر باشند، از مسائل قلبی گرفته تا مشکلات گوارشی بررسی خواهیم کرد. در نهایت تفاوت‌های کلیدی بین درد قلبی و سوزش سر دل را مشخص کرده و به اشخاص این امکان را می‌دهیم که بین این دو تمایز قائل شوند.
 

مهمترین موارد در تمایز درد قلبی و سوزش قلب

برای آنکه بتوانید به درستی احساس فشار و سوزش در قلب را درک کنید، لازم است وجه تمایز بین درد قلبی و سوزش سر دل را به درستی دریابید. در حالی که هر دوی این وضعیت‌ها در ایجاد ناراحتی در ناحیه قفسه سینه موثر شناخته می‌شوند، اما هریک از آنها ویژگی‌های متمایزی دارند.

درد قلبی

درد قلبی که در اصطلاح پزشکی به عنوان آنژین شناخته می‌شود اغلب به عنوان حس له شدن، فشردگی یا احساس سنگینی در قفسه سینه حس می‌شود. این درد به صورت یک درد بازتابی می‌تواند در بازو، فک یا پشت بیمار حس شود. 
درد ناشی از آنژین معمولاً در اثر پایین آمدن جریان خون در عضله قلب به واسطه تصلب شرایین یا باریک شدن شریان‌های کرونری ایجاد می‌شود. آنژین ممکن است در طی فعالیتهای بدنی یا در حین استرس به وقوع بپیونند، اما لازم است بگوییم خوشبختانه این معضل با استراحت کردن یا مصرف داروهای تجویزی از بین می‌رود.
تشخیص فوری و به موقع درد و سوزش قلب ناشی از مشکلات قلبی بسیار حیاتی است، چرا که این علائم احتمالاً نشان‌دهنده حمله قلبی هستند که رویدادی تهدید کننده برای فرد محسوب می‌شود. در صورتی که درد شدید و بی امانی را همراه با حالت تهوع، تنگ شدن تنفس و عرق سرد در قفسه سینه دارید، لازم است فورا به پزشک مراجعه کنید.

سوزش سردل

از طرف دیگر، سوزش سر دل یا رفلاکس اسید می‌تواند در اثر برگشت اسید معده به سمت گلو موجب سوختن قفسه سینه شود. این سوزش در اثر برگشت اسید معده به مری اتفاق می‌افتد چرا مری پوشش محافظ مشابه معده را ندارد. سوزش سر دل در اثر مصرف برخی مواد غذایی، پرخوری، دراز کشیدن بلافاصله بعد از خوردن یا بارداری تحریک یا تشدید می‌شود.
باوجود ناراحت کننده و آزاردهنده بودن سوزش سر دل، باید بگوییم این معضل به هیچ وجه تهدید کننده زندگی نیست. برای کاهش علائم سوزش سر دل تجویز آنتی اسیدهای بدون نسخه یا تغییر شیوه زندگی مثل پرهیز از خوردن غذاهای محرک یا تقسیم غذا به وعده‌های غذایی کوچکتر در دستور کار پزشک قرار دارد.
درک تفاوت بین احساس فشار و سوزش در قلب و سوزش سر دل برای بیمار نجات دهنده خواهد بود. در صورتی که در مورد علت ناراحتی خود اطمینان ندارید، بهتر است به دنبال مداخلات پزشکی باشید تا هرگونه مشکل جدی قلبی رد شود.
 

پرتکرارترین و شناخته شدهترین علت سوزش قلب و درد

حال که بخوبی درک کردیم چه تفاوت‌هایی میان درد قلبی و سوزش سر دل وجود دارد، وقت آن است با علت درد قفسه سینه و سوزش قلب آشنا شویم و عوامل موثر در بروز این درد را تشخیص دهیم:

بیماری آنژین صدری

همانطور که قبلا ذکر شد، آنژین صدری در حقیقت به درد قفسه سینهای اطلاق می‌شود که به واسطه محدود شدن جریان خون به عضله قلب در اثر تصلب شرایین یا بیماری عروق کرونر ایجاد می‌شود. تشخیص علائم آنژین از سایر موارد مرتبط با درد قلبی ضروری است:

  • درد قفسه سینه: معمولاً به عنوان حس فشار مانند یا فشردگی توصیف می‌شود که احتمالاً به صورت احساس سوزش در قفسه سینه پدیدار می‌شود.
  • درد سرایت کننده: درد و سوزش قلب ناشی از ابتلا به آنژین ممکن است به بازوی چپ، گردن، فک و حتی پشت فرد سرایت کند.
  • محرک‌های درد: آنچه می‌تواند موجب پدیداری علائم آنژین شود شامل فعالیت بدنی، استرس یا قرارگیری در معرض سرما است.
  • نحوه بهبود درد: برای پایین آورد درد آنژین استراحت یا مصرف نیتروگلیسیرین می‌تواند موثر باشد.

سکته قلبی

در صورتی که یک سرخرگ به طور کامل دچار انسداد شده باشد یا بگیرد احتمال بروز حمله قلبی بسیار بالا می‌رود، این مسئله منجر به آسیب به عضله قلب خواهد شد. اغلب بروز حمله قلبی بواسطه احساس درد شدید و مداوم جناغ سینه تشخیص داده می‌شود. علائم اصلی هنگام حمله قلبی که ممکن است پدیدار شوند شامل موارد ذیل هستند:

  • درد شدید قفسه سینه: اغلب درد و سوزش قلب در حمله قلبی به صورت دردی له کننده در قفسه سینه حس می‌شود که با احساس پری همراه است.
  • تنگی نفس: فردی که دچار حمله قلبی است تنفس با مشکل روبرو است یا احساس عدم دریافت هوای کافی خواهد داشت.
  • عرق کردن: در طول بروز حمله قلبی یا پیش از آن فرد با تعریق زیاد دست و پنج نرم می‌کند که باعث احساس شرم بسیار برای وی است.
  • تهوع یا استفراغ: در صورت ابتلای فرد به حمله قلبی بیمار معمولاً در معده خود احساس ناراحتی کرده و استفراغ و تهوع خواهد داشت.
  • درد بازتابی: درد و سوزش قلب ناشی از حمله قلبی احتمالاً تا بازو، گردن یا فک فرد امتداد می‌یابد.
  • علائم زنان: در زنان علائم حمله قلبی معمولا متفاوت بوده و شامل خستگی، سبک شدن سر، یا درد در پشت یا فک خواهد بود.

در ادامه قصد داریم به مشکلاتی اشاره کنیم که می‌توانند دردی مشابه درد قلب ایجاد کنند اما لزوما مشکل قلبی نیستند.

سوزش سر دل

زمانی که اسید معده به مری باز می‌گردد، به دلیل عدم وجود پوشش محافظ قوی در رفلاکس باعث درد قفسه سینه و سوزش قلب و گلو می‌شود. شاخص‌های کلیدی سوزش سر دل شامل موارد ذیل است:

  • داشتن احساس سوزش: حس سوزشی که از پشت استخوان سینه آغاز شده و حتی می‌تواند تا گلوی بیمار سرایت کند.
  • طعم اسیدی دهان: برخی از اشخاص که مبتلا به سوزش سر دل هستند، ممکن است در اثر این وضعیت در دهان خود مزه ترش یا اسیدی را تجربه ‌کنند.
  • تحریک کنند‌ه‌های این علائم: مصرف برخی غذاها، داشتن وعده‌های غذایی حجیم، دراز کشیدن یا خم شدن همگی از موارد تحریک کننده علائم محسوب می‌شوند.

بیماری رفلاکس معده

این مسئله یک بیماری مزمن محسوب می‌شود که به طور مکرر موجب سوزش معده و رفلاکس اسید می‌شود و احتمالا عامل ناراحتی طولانی مدت در قفسه سینه خواهد بود.

کوستوکندریت

در صورتی که غضروف پیونددهنده دنده‌ها و استخوان سینه دچار التهاب شود، ممکن است درد شدید قفسه سینه را به همراه داشته باشد.

مشکلات اسکلتی- عضلانی

زمانی که عضلات موجود در قفسه سینه دچار کشیدگی شود می‌تواند باعث ناراحتی و درد در این ناحیه شود که احتمال دارد حتی گاهی با مشکلات قلبی اشتباه گرفته شود.

حملات پانیک

زمانی که فردی دچار حمله پانیک می‌شود احتمالا علائمی مثل سفتی قفسه سینه و تنگی نفس و درد قفسه سینه و سوزش قلب را از خود بروز دهد که بسیار شبیه مشکلات قلبی است.

اسپاسم مری

به انقباض ناگهانی و در برخی موارد انقباض شدید ماهیچه‌های مری گفته می‌شود که منجر به درد قفسه سینه خواهد شد.

پلوریت

بیماری پلوریت در اثر التهاب پلورا به عنوان پوشش اطراف ریه اتفاق می‌افتد. پلوریت با درد شدید قفسه سینه خصوصاً حین تنفس یا سرفه همراه است. این بیماری اصولاً موجب عفونت‌های تنفسی یا سایر بیماری‌های زمینهای خواهد شد.

مشکلات ریوی

برخی مشکلات ریوی مثل ذات الریه یا آمبولی ریه، می‌توانند منجر به درد و سوزش قلب و قفسه سینه شوند. ذات الریه با ایجاد التهاب در بافت ریه عامل درد قفسه سینه و مشکل تنفسی است، در حالی که آمبولی ریه در اثر ایجاد لخته خون در ریه‌ها بروز می‌کند و اغلب با مشکلات تنفسی همراه است.

شکستگی دنده

شکستگی استخوان دنده‌ها موجب درد شدید قفسه سینه خصوصاً هنگام تنفس یا حرکت خواهد شد. شکستگی استخوان دنده احتمالاً در اثر ضربه، تصادف یا افتادن از بلندی بروز کند.

زونا 

در اثر ابتلای بیمار به ویروس واریسلا زوستر یا همان آبله مرغان نوعی عفونت ویروسی به نام زونا ایجاد می‌‌شود که می‌تواند منجر به ایجاد راش‌های دردناک و سوزش در قفسه سینه و سایر نواحی بدن شود. درد قفسه سینه در این بیماری اغلب پیش از پیدایش بثورات پوستی تجربه می‌شود.

فتق هیاتال 

این فتق در اثر بیرون زدن بخشی از معده از دیافراگم به داخل حفره قفسه سینه بروز می‌کند. فتق هیاتال عامل درد قفسه سینه و سوزش قلب و سر دل و ناراحتی قفسه سینه خواهد بود. این شرایط به دلیل جریان راحت‌تر اسید معده به مری اتفاق می‌افتد.

آسم 

حملات شدید آسم عامل سفتی و درد در قفسه سینه خواهد شد که اغلب به عنوان "آسم قفسه سینه" شناخته می‌شود. در زمانی که فردی تحت حمله آسم قرار می‌گیرد، مجاری هوایی وی در ریه‌ها منقبض شده و تنفس فرد دشوار می‌شود، این مسئله باعث ناراحتی قفسه سینه خواهد بود.

زخم پپتیک 

زخم‌های گوارشی به آن دسته از زخم‌هایی گفته می‌شود که در پوشش معده یا دوازدهه (ابتدای بخش روده کوچک) ایجاد می‌شوند. این زخم‌ها باعث ایجاد درد سوزشی در بخش بالای شکم شده و احتمالاً موجب سرایت درد به قفسه سینه خواهد شد. زخم‌های گوارشی اغلب با بازگشت اسید معده و برخی غذاها تشدید می‌شوند.
 

زمان لازم برای مراجعه به متخصص در مورد سوزش و درد قلب

 

مهمترین اقدامات پیشگیرانه سوزش و درد قلب

 

بهترین و اثربخشترین روش درمان سوزش و درد قلب

گزینه‌های درمانی برای تنگی نفس و سوزش قلب بسته به علت اصلی علائم این معضل متفاوت خواهد بود. در ادامه به چند روش درمانی رایج برای درد قلب و احساس سوزش در قفسه سینه وجود دارد:

آنژین صدری و حمله قلبی

  • نیتروگلیسیرین: نیتروگلیسیرین به عنوان یک داروی گشاد کننده و تسکین بخش عروق کرونر شناخته می‌شود و موجب بهبود جریان خون به قلب می‌شود.
  • آسپرین: جویدن قرص آسپرین یا مصرف این قرص در طول شک به حمله قلبی می‌تواند به جلوگیری از ایجاد لخته بیشتر خون کمک می‌کند
  • داروهای ضد لختگی خون: در مورد حمله قلبی، امکان دارد پزشک داروهای خاصی را برای حل کردن لخته‌های خونی عامل انسداد عروق کرونر و بهبود درد و سوزش قلب تجویز کند.
  • اقدامات پزشکی جدی: در برخی مواقع برای باز کردن انسداد عروق کرونر در صورت حمله قلبی نیاز به اقدامات جدی‌تری چون آنژیوپلاستی و قرار دادن استنت استفاده می‌شود.

سوزش سر دل و رفلاکس معده

  • اصلاح شیوه زندگی: پیروی از یک رژیم غذایی سالم مثل اجتناب از خوردن غذاهای محرک و یا وعده‌های غذایی حجیم می‌تواند کمک کننده باشد.
  • داروها: مصرف داروهای آنتی اسید بدون نسخه، مسدود کننده‌های H2 و مهارکننده‌های پمپ پروتون در کم کردن سطح اسید معده و تسکین درد و سوزش قلب بسیار موثر خواهند بود.
  • بالا بردن قسمت بالا تنه: لازم است موقع خواب بالاتنه خود را بالا نگه دارید تا سوزش سر دل شما در طول شب کم شود.

کوستوکندریت

  • مدیریت درد: مصرف مسکن‌های بدون نسخه و داروهای ضد التهابی در کم کردن درد جناغ سینه بسیار موثر است.
  • استراحت: برای مدیریت درد شدید می‌توانید استراحت کنید و یا از فعالیت‌های جدی اجتناب نمایید.

کشش‌های عضلانی

  • مدیریت درد: اصول مدیریت خانگی می‌تواند شامل استراحت، کمپرس یخ، تحت فشار قراردادن و بالا نگه داشتن بالاتنه می‌تواند در مدیریت کشیدگی عضلات مفید می‌باشد.
  • قرص‌های مسکن: برای تسکین و کاهش درد و سوزش قلب بیمار استفاده از مسکن‌های بدون نسخه یا داروهای تجویزی می‌تواند تاثیرگذار باشد.

اسپاسم مری

  • داروها: استفاده از مسدود کننده‌های کانال کلسیم و نیترات‌ها احتمالاً موجب تضعیف مری می‌شود.
  • اصلاح سبک زندگی: از خوردن مواد غذایی محرک مثل غذاهای سرد یا گرم، کافئین و... جدا اجتناب نمایید.

حملات پانیک

  • انجام مشاوره: اتخاذ رویکردهای درمانی شناختی-رفتاری یا سایر اشکال درمانی در مدیریت اضطراب و حملات پانیک نقش دارند.
  • داروها: در صورت تشدید وضعیت استفاده از داروهای ضد افسردگی یا ضد اضطراب می‌تواند موثر باشد.

پلوریت و مشکلات ریوی

  • درمان شرایط زمینه ای: در صورتی که فردی به بیماری زمینه‌ای مبتلا باشد برای درمان مشکل ریوی چون پنومونی احتمالاً آنتی بیوتیک تجویز شود.
  • مدیریت درد: در صورت درد و سوزش قلب و درد قفسه سینه استفاده از مسکن‌های بدون نسخه یا تجویز شده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شکستگی استخوان دنده

  • مدیریت درد: برای تسکین درد ناشی از شکستگی استخوان دنده می‌توان از راهکارهایی چون استراحت، مسکن‌ها، و در برخی موارد استفاده از بریس برای حمایت از دنده می‌تواند مفید باشد.

زونا

  • داروهای ضد ویروس: مصرف داروهای ضدویروس علاوه بر تاثیر بر کاهش شدت زونا، میزان شیوع این بیماری را هم کم می‌کند.
  • مدیریت درد: برای تسکین درد و سوزش قلب ناشی از زونا استفاده از مسکن‌ها و داروهای ضد التهاب موثر خواهد بود.

فتق هیاتال

  • داروها: استفاده از مهارکننده‌های پمپ پروتون و آنتی اسیدها روی کم کردن اسید معده نقش دارد.
  • تغییر سبک زندگی: برای کم کردن عوارض ناشی از فتق هیاتال می‌توانید سر تخت را بالا ببرید و از وعده‌های غذایی زیاد جدا بپرهیزید و وزن خود را کاهش دهید.

آسم

  • گشاد کننده‌های نایژه: برای باز کردن مجاری هوایی در حین حملات آسم استفاده از داروهای گشاد‌کننده خواهد بود.
  • داروهای ضد التهاب: برای کنترل التهاب ریه‌ها استفاده از کورتیکواستروئیدهای استنشاقی بسیار موثر است.

زخم پپتیک

  • آنتی بیوتیک‌ها: در صورتی که زخم فوق در اثر عفونت هلیکوباکتر پیلوری بروز کرده باشد، مصرف آنتی بیوتیک‌ها می‌توانند موثر باشند.
  • داروها: برای کم کردن اسید معده مهارکننده‌های پمپ پروتون می‌توانند مفید باشند.

مهم ترین مرحله در مدیریت و درمان انواع درد و سوزش قلب، شناسایی علل آن از طریق ارزیابی‌های پزشکی است. 
 

عوارض احتمالی مرتبط با عدم درمان سوزش و درد قلب

بی شک اگر درد و سوزش در قلب به درستی و به موقع درمان نشود می‌تواند زمینه ساز مشکلات جدی باشد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:

  • تشخیص اشتباه: یکی از عوارض اولیه در عدم درمان به موقع این بیماری بالارفتن ریسک تشخیص اشتباه است. علائمی مثل درد جناغ سینه و سوزش به شرایط مختلفی نسبت داده می‌شود و هرگونه تشخیص نادرست موجب تاخیر در درمان مناسب خواهد بود.
  • تاخیر در درمان: در صورتی که علت درد و سوزش قلب به یک وضعیت جدی مثل حمله قلبی مرتبط باشد،  تاخیر در روند درمان این معضل با عواقب شدیدی مثل آسیب عضله قلب یا حتی مرگ همراه است.
  • شرایط مزمن: در صورتی که برخی شرایط جدی مثل رفلاکس معده به مریبه درستی مدیریت نشود ممکن است به سوزش معده مزمن و ناراحتی قفسه سینه منهتی شود. قرار گیری طولانی مدت اسید در معرض مری با عوارضی مانند مری بارت همراه است که احتمالاً خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد.
  • پریشانی روانی: وقتی فردی به طور مکرر یا شدید دچار درد در قفسه سینه خود باشد ممکن است گرفتار نوعی اختلال اضطراب یا هراس گردد. چنین پریشان احوالی کیفیت زندگی فرد را پایین آورده و احتمالاً به درمانی مجزا برای بهبودی نیاز داشته باشد.
  • عوارض ناشی از اقدامات درمانی برای قلب: زمانی که برای رفع مشکلات قلبی مداخلات درمانی خاصی مانند آنژیوپلاستی یا استنت صورت می‌گیرد، احتمال آن وجود دارد که مشکلاتی چون خونریزی، عفونت یا تنگ شدن مجدد شریان‌ها برای فرد بروز کند که خود نیازمند رسیدگی مجزا هستند.
  • اثرات نامطلوب دارو: همانطور که می‌دانیم هر دارویی در کنار فواید درمانی می‌تواند عوارض جانبی داشته باشد. مصرف داروهای خاص برای مدیریت درد و سوزش قلب یا ناراحتی قفسه سینه احتمالاً موجب تداخل آنها با سایر داروها خواهد شد.
  • مشکلات مرتبط با سلامتی ثانویه: زمانی که فردی دچار سوزش یا درد قلب است قادر نخواهد بود به درستی بخوابد یا فعالیت‌های روزانه خود را به درستی انجام دهد. همین کمبود خواب می‌تواند عامل مشکلات مرتبط با سلامتی ثانویه مانند خستگی، استرس، و اختلال در عادات غذایی باشد.
  • درد مزمن: فرقی نمی‌کند دلیل اصلی تجربه درد مزمن قفسه سینه چه باشد، تنگی نفس و سوزش قلب می‌تواند به میزان  قابل توجهی رفاه کلی و کیفیت زندگی فرد را تحت تاثیر خود قرار دهد.
  • پیامدهای گوارشی: رفلاکس و سوزش معده مزمن و رفلاکس اسید روی دستگاه گوارشی فرد عوارضی خواهد داشت که شامل زخم، گرفتگی یا ذات الریه آسپیراسیون در صورت ورود محتویات معده به مجاری تنفسی خواهد بود.
  • بهبود شرایط عاطفی: درد مکرر قفسه سینه یا سوزش قلب ممکن است به فرد فشار عاطفی وارد کند و روی سلامت روانی و روابط وی تأثیر منفی بگذارد. از همین رو لازم است این درد به موقع تحت درمان و پیگیری قرار بگیرد.

خوددرمانی علاوه بر احتمال اتخاذ رویکرد درمانی نامناسب با به تاخیر انداختن روند درمان یک فرد ممکن است زمان طلایی درمان را برای فرد از بین ببرد و حتی موجب پیشرفت بیماری و بروز عوارض دیگر ناشی از درمان اشتباه یا درمان دیرهنگام شود.
از همین رو لازم است با مشاهده کوچکترین علائم هشداردهنده عارضه قلبی فوراً برای پیگیری درمان به یک مرکز پزشکی مدرن و یا یک متخصص قلب و عروق مراجعه نمایید.
 

سخن پایانی

درد و سوزش قلب نباید هرگز نادیده گرفته شود، حتی اگر به نظر برسد که علائم خفیفی هستند. گاهی اوقات این دردها می‌توانند نشانه‌ای از مشکلات جدی‌تری مانند بیماری‌های قلبی یا رفلاکس معده باشند که در صورت عدم درمان به عوارض خطرناکی منجر می‌شوند. اگر شما هم این علائم را تجربه کرده‌اید و نگران وضعیت خود هستید، جای هیچ‌گونه تعلل نیست.
سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که چه زمانی باید برای درد و سوزش قلب به پزشک مراجعه کنیم؟ اگر این دردها به طور مکرر رخ می‌دهند یا با علائم دیگری همچون تنگی نفس یا عرق سرد همراه هستند، زمان آن رسیده است که برای معاینه تخصصی اقدام کنید.
در کلینیک ما، تیم متخصص و با تجربه آماده‌اند تا علت دقیق این دردها را شناسایی کرده و درمان‌های مناسب را برای شما ارائه دهند. با مشاوره و درمان به‌موقع می‌توانید از بروز مشکلات جدی‌تر پیشگیری کنید. با اعتماد به تیم ما، زندگی سالم و بدون درد را دوباره تجربه کنید. سلامت قلب شما اولویت ماست!


درد و سوزش قلب
هم
درد
اول
.
.
.