مشاوره آنلاین و نوبت دهی پزشکان همدرد اول
مشاوره آنلاین و نوبــــت دهـی پزشکــــــــان
متخصص شکستگی دست
تاریخ انتشار : 1400/04/01 بازدید : 862

متخصص شکستگی دست

اگر بدنبال یک متخصص شکستگی دست مجرب هستید تا برای رسیدگی و درمان آسیب‌های مرتبط با دست خود به او مراجعه نمایید با ما همراه باشید. در ادامه در خصوص خصوصیات یک متخصص شکستگی دست خوب صحبت می‌کنیم و شما می‌توانید از خدماتی که این متخصصان ارائه می‌دهند، بهره‌مند گردید. در ادمه در خصوص شایع‌ترین آسیب‌های شکستگی دست و راه‌های درمان آن مشورت کنید. بدیهی است عدم درمان به موقع شکستگی‌های دست عوراضی چون سفتی مداوم، درد یا ناتوانی، آرتروز و آسیب به عصب یا رگ‌های خونی در پی خواهد داشت. در صورت بروز هر گونه شکستگی در دست می‌توانید برای دریافت ویزیت به کلینیک‌های ارتوپدی مراجعه کنید.

فهرست مطالب مورد اشاره در این مقاله

کدام متخصص شکستگی دست قادر به درمان آسیب‌های دست هستند؟

متخصص شکستگی دست چه کسی است؟

چه موقع باید به یک متخصص شکستگی دست مراجعه کنید؟

پروسه درمان شکستگی دست در کلینیکهای ارتوپدی چگونه است؟

ارزیابی شرایط بیمار به عنوان مرحله نخست در درمان شامل چه پروسه‌ای است؟

چه زمانی متخصص شکستگی دست برای درمان بیمار، جراحی را تجویز می‌کند؟

جراحی شکستگی دست چگونه صورت می‌گیرد؟

آسیب‌های متداول موثر بر دست کدامند؟

آسیب‌هایی که متخصص شکستگی دست و جراحان دست ترمیم می‌کنند، کدامند؟

و کلام آخر

کدام متخصص شکستگی دست قادر به درمان آسیب‌های دست هستند؟

بهترین متخصص شکستگی دست پزشکان ارتوپدی هستند که در تشخیص، معالجه و پیشگیری از اختلالات دست، مچ دست و بازو تخصص دارند. آنها درک عمیقی از شبکه‌های پیچیده عروق خونی، اعصاب، عضلات، رباط‌ها، تاندون‌ها و استخوان‌ها دارند که دست و انگشتان آن را تشکیل می‌دهند. این متخصصان پس از بررسی شدت آسیب وارده به دست و نوع شکستگی اقدام به درمان شکستگی‌ها و مشکلات ناشی از آن می‌کنند.

متخصص شکستگی دست چه کسی است؟

پزشکان متخصص ارتوپدی بهترین گزینه به عنوان متخصص شکستگی دست هستند. پزشکان ارتوپدی می‌توانند با افراد در هر گروه سنی که از ناحیه دست آسیب دیده‌اند و یا دچار مشکل در تحرک و عملکرد هستند و یا درد مداوم دارند، کار کنند.

برخی بیماری‌ها‌ و آسیب دیدگی‌های دست کوتاه مدت هستند و با استراحت خود به خود برطرف می‌شود، اما برخی دیگر ممکن است نیاز به درمان بیشتر داشته باشند. در صورت مشاهده علائم زیر با متخصص شکستگی دست خود مشورت کنید:

  • درد یا ناراحتی، حتی حین استراحت دست
  • درد و سفتی مداوم هنگام شروع فعالیت
  • کاهش دامنه حرکتی در دست ، مچ دست و / یا انگشتان
  • توانایی گرفتن ضعیف یا همراه دشواری هنگام نگه داشتن یک جسم
  • درد، قرمزی یا تورم رو به وخامت با فعالیت
  • امتداد درد تا آرنج
  • سوزن سوزن شدن یا بی‌حسی انگشتان یا دست
  • از دست دادن خاصیت ارتجاعی عضله در دست
  • دردناک شدن فعالیت‌های روزمره یا دشواری در انجام آن‌ها
  • عدم بهبودی علائم با استراحت

برخی از علائم می‌توانند وضعیت جدی مانند شکستگی یا دررفتگی را نشان دهند و نیاز به درمان فوری دارند. این می‌تواند شامل درد شدید، تورم، کبودی، تغییر شکل واضح و عدم توانایی حرکت طبیعی دست، مچ دست یا انگشت دست باشد.

چه موقع باید به یک متخصص شکستگی دست مراجعه کنید؟

در شرایطی که دست فرد طی حوادثی مثل تصادف با وسایل نقلیه موتوری، افتادن، آسیب‌های ورزشی و غیره آسیب می‌بیند، بیمار باید برای بررسی آسیب‌های احتمالی و درمان فوری به یک متخصص مراجعه نماید. تعدادی آسیب و اختلال وجود دارد که می‌تواند بر روی دست تأثیر بگذارد و منجر به درد و کاهش عملکرد دست شود. چنانچه به بیماری شکستگی دست مبتلا هستید که باعث درد شما شده یا از انجام فعالیتهای روزمره عادی جلوگیری میکند، وقت آن است که برای مراقبت‌های تخصصی مورد نیاز خود به یک متخصص شکستگی دست مراجعه کنید.

پروسه درمان شکستگی دست در کلینیک‌های ارتوپدی چگونه است؟

چنانچه از ناحیه دست یا مچ دست خود آسیب دیدید یا بیماری دارید که باعث ایجاد درد در دست شما شده یا حس دست یا بازوهایتان را تحت تأثیر قرار داده است، برای درمان فوری با کلینیک تخصصی ارتوپدی صحبت کنید. مجموعه ما به ارائه بهترین مراقبتهای ارتوپدی بیمار محور مشهور بوده و پزشکان و جراحان متخصص شکستگی دست ما می‌توانند به طور موثر حتی پیچیده‌ترین اختلالات دست و اندام تحتانی را تشخیص داده و درمان کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خدمات ما و تعیین وقت ویزیت پزشک متخصص با شماره کلینیک تماس بگیرید. گاهی تشخیص اینکه آیا استخوان دست دچار شکستگی شده یا خیر دشوار است، با این حال باید فوراً آن را معالجه کنید تا استخوان‌های شما بتوانند در یک چیدمان مناسب ترمیم شوند. کلینیک تخصصی ما مجموعه‌ای مجرب در حوزه آسیب‌های ناشی از شکستگی است. چنانچه زمین خورده یا بر اثر حوادثی مثل تصادفات رانندگی یا آسیب‌های ورزشی  آسیب دیده‌اید و در دست خود درد و تورم دارید، بلافاصله با مجموعه تماس بگیرید تا بتوانید برای هر نوع شکستگی دست خود مراقبت‌های تخصصی دریافت کنید. بدیهی است عدم درمان به موقع شکستگی دست می‌تواند به آسیب‌های پایدار تبدیل شده و برای فرد مشکلات بسیاری ایجاد کند. می‌توانید لیستی از پزشکان ارتوپد و کلینیک‌های ارتوپدی را در انتهای این مطلب مشاهده کنید.

ارزیابی شرایط بیمار به عنوان مرحله نخست در درمان شامل چه پروسه‌ای است؟

بسته به نوع آسیب و شدت جراحات وارده به استخوان دست، متخصصان کلینیک یک برنامه درمانی خاص را انتخاب می‌کنند. در حقیقت پس از ارزیابی کامل شرایط آسیب دست بیمار، برای هر فرد یک برنامه درمانی منحصر به فرد تدوین می‌شود و ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • مراقبت از زخم ناشی از آسیب دست بیمار
  • تقویت دامنه حرکت و تمرینات تقویتی دست
  • کنترل تورم دست آسیب دیده
  • گرما و سرما درمانی مرطوب
  • آموزش مجدد عضلانی عصبی
  • سونوگرافی، یونتوفرز و تحریک الکتریکی
  • ماساژ بافت نرم
  • حساسیت زدایی دست آسیب دیده به لمس و تمرین مجدد حسی
  • آتل بندی/ ساخت ارتوز سفارشی

چه زمانی متخصص شکستگی دست برای درمان بیمار، جراحی را تجویز می‌کند؟

دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است فرد برای تنظیم مجدد استخوان یا استخوان‌های شکسته دست خود به جراحی نیاز داشته باشد. علائم شکستگی دست که ممکن است نیاز به جراحی داشته باشد عبارتند از:

  • بیرون زدگی استخوان‌ها از پوست
  •  عدم تراز قطعات شکسته استخوان
  •  تورم و بدشکلی انگشتان دست
  •  درد شدید یا وخیم دست

در برخی موارد، ممکن است لازم باشد پزشک پین یا پیچ‌هایی را داخل دست قرار دهد تا قطعات استخوان شکسته را هنگام ترمیم، در یک راستای مناسب قرار دهد. گچ گرفتن دست و مچ دست برای بهبودی پس از جراحی امری معمول است.

جراحی شکستگی دست چگونه صورت می‌گیرد؟

گاهی در شرایطی که استخوان ناپایدار است مانند شکستگی ترکیبی دست که در آن استخوان‌ها پوست را سوراخ می‌کنند و از آن بیرون می‌زنند، جراحی شکستگی دست لازم است. جراحی شکستگی دست نیز در صورت خرد شدن استخوان‌ها ضروری است، که اغلب نتیجه آسیب دیدگی است. اگر دست شما نیاز به جراحی دارد، پزشک می‌تواند سیم ها، پیچ‌ها یا صفحه‌هایی را در دست شکسته ایمپلنت کند تا قطعات استخوان را در جای خود نگه دارد.

پس از بهبود شکستگی دست، جراح ممکن است ایمپلنت‌ها را برداشته یا در جای خود باقی بگذارد. پزشک ممکن است بخواهد دست را به صورت دوره‌ای معاینه کند تا مطمئن شود که مفصل در طول بهبودی سفت نمی‌شود (دچار انقباض نمی شود).

ممکن است به دلیل عدم تحرک طولانی مدت فرد دچار سفتی مفصل پس از جراحی شکستگی دست شود. تمرینات ریکاوری می‌تواند به بازیابی قدرت و دامنه حرکت وی کمک کند. یک متخصص طب فیزیکی در برنامه توانبخشی ارتوپدی می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند.

آسیب‌های متداول موثر بر دست کدامند؟

دست افراد می‌تواند در برابر انواع آسیب‌ها و اختلالات آسیب پذیر باشد. در بعضی موارد درد، کبودی و تورم می‌تواند بلافاصله پس از آسیب دیدگی مثلاً با یک ضربه مستقیم ایجاد شود. سایر بیماری‌ها با گذشت زمان به تدریج بدتر می‌شوند و اغلب نتیجه آسیب ناشی از استفاده بیش از حد یا حرکات تکراری هستند که می‌تواند باعث ایجاد فشار بر روی تاندون‌ها، اعصاب و مفاصل شود.

آرتروز می‌تواند مفاصل را در هر نقطه از بدن تحت تأثیر قرار دهد. آرتروز دست یکی از دلایل عمده درد، سفتی و از دست دادن عملکرد و تحرک در دست است. دو نوع آرتروز در دست شایع است: آرتروز و آرتریت روماتوئید. آرتروز غالباً در اثر فرسایش و با گذشت زمان بوجود می‌آید. آرتروز باعث می‌شود که غضروف‌هایی که از انتهای استخوان محافظت می‌کنند و از بین می روند، در نتیجه سایش دردناک استخوان روی استخوان دیگر ایجاد شود. آرتریت روماتوئید یک بیماری خود ایمنی است که باعث التهاب شدید مفاصل می‌شود. این امر باعث می‌شود که سیستم ایمنی بدن به غشایی که از مفاصل محافظت کردخ و آنها را در یک راستا نگه می‌دارد، حمله کند و در نتیجه باعث التهاب و درد و همچنین از دست دادن عملکرد و تحرک شود.

تعدادی از بیماری‌ها و آسیب‌های دیگر نیز وجود دارد که می‌توانند بر روی دست تأثیر بگذارد و منجر به ایجاد درد یا محدودیت عملکرد شوند که می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • مشکلات عصبی (سندرم تونل کارپال و تونل کوبیال)
  • شکستگی
  • زخم‌های دست
  • بیماری دوپویترن
  • آسیب‌های ورزشی از ناحیه دست و مچ
  • اختلالات و آسیب های تاندون (انگشت ماشه‌ای، التهاب تاندون، تنوسینوویت، آسیب‌های فلکسور و اکستنسور و التهاب تاندون دکورون)
  • آسیب عصب دست
  • بی ثباتی مچ دست و انگشت

آسیب‌هایی که متخصص شکستگی دست و جراحان دست ترمیم می‌کنند، کدامند؟

برخی از شایع ترین مشکلاتی که متخصص دست شکستگی دست و جراحان ارتوپدی دست درمان می‌کنند شامل موارد زیر است:

  • آرتروز: آرتروز یک بیماری شایع است که مفاصل بدن، به ویژه دست‌ها را درگیر می‌کند و می‌تواند باعث درد، تورم، سفتی و بی حرکتی مفاصل شود.

بین مفاصل و استخوا‌ن‌های مجاور، غضروف وجود دارد - ماده ای لاستیکی که به استخوان‌ها اجازه می‌دهد بدون مشکل به اطراف سر بخورند. آرتروز غضروف را خراب میکند، در نتیجه حائل محافظ بین استخوان‌ها و مفاصل کاهش می‌یابد.

با وجود اینکه آرتروز همیشه از ناحیه دست شروع نمی‌شود، اما می‌تواند با گذشت زمان خود را به دست نیز گسترش دهد. جراحان و متخصصان ارتوپدی دست آرتروز دست را از طریق روش‌های مختلف درمان می‌کنند: آنها ممکن است داروهایی را تجویز کنند، فیزیوتراپی را توصیه کنند و یا در موارد شدید جراحی انجام دهند.

  • تاندونیت: جراحان ارتوپدی دست به طور مکرر التهاب مفصل را درمان می‌کنند، التهاب مفصل یک بیماری التهابی است که روی تاندون‌ها تأثیر می‌گذارد. وقتی تاندونیت در دست اتفاق می‌افتد، معمولاً به دلیل استفاده بیش از حد، آسیب دیدگی و بیماری‌هایی مانند آرتروز یا دیابت ایجاد می‌شود.

جراحان دست ارتوپدی ممکن است از چندین روش درمانی برای کاهش درد و التهاب همراه با التهاب تاندون از جمله دارو، بریس، فیزیوتراپی و تزریق کورتیزون استفاده کنند.

  • دررفتگی: به طور مشابه دررفتگی شانه و سایر مفاصل، استخوان‌های دست نیز می‌توانند از جای خود خارج شوند - این بدان معناست که آنها از موقعیت مناسب خود خارج شده‌اند. جراحان دست ارتوپدی به طور مکرر استخوان‌ها و مفاصل دررفته دست را درمان می‌کنند.
  • شکستگی: استخوان‌های دست و انگشتان مانند سایر استخوان‌های بدن مستعد شکستگی هستند. جراحان ارتوپدی دست معمولاً شکستگی‌ها را از طریق گچ درمان می‌کنند، اما ممکن است در موارد شدید برای جمع آوری مجدد قطعات استخوان، جراحی لازم باشد تا بتوانند به درستی بهبود یابند.

آسیب‌های ورزشی: جراحان ارتوپدی دست آسیب‌های ورزشی از جمله آسیب مچ دست، شکستگی استخوان داخل و اطراف دست، رگ به رگ شدن، کشیدگی و آسیب انگشتان را معاینه و درمان می‌کنند.

عفونت‌ها: عفونت دست به ویژه هنگامی می‌تواند رخ دهد که به دلیل آسیب دیدگی یا برش جراحی زخمی باز در دست ایجاد شود. جراحان ارتوپدی دست با تجویز آنتی بیوتیک و سایر داروها و با انجام جراحی در موارد عفونت‌های شدید، عفونت دست را بررسی و درمان می‌کنند.

کلام آخر

چنانچه طی حادثه‌ای دچار شکستگی دست شده‌اید و ضروری می‌دانید برای پیشگیری از عوارض ناشی از درمان دیرهنگام از جمله سفتی مداوم، درد یا ناتوانی، آرتروز و آسیب به عصب یا رگ‌های خونی به یک متخصص شکستگی دست مراجعه کنید می‌توانید با مجموعه ما تماس بگیرید. تخصص شکستگی دست یک تخصص پزشکی است که مشکلات و بیماری‌های ناشی از شکستگی که در دست شما وجود دارد را برطرف می‌کند. کلینیک ما با بهره‌مندی از متخصصان مجرب خدمات خوبی را در حوزه دست به بیماران ارائه می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت ویزیت با شماره‌های ذیل تماس حاصل نمایید.

 


پزشکان مرتبط

:: متخصصین ارتوپد


متخصص شکستگی دست متخصص_شکستگی_دست متخصص_دست ارتوپد_دست
هم
درد
اول
.
.
.