مشاوره آنلاین و نوبت دهی پزشکان همدرد اول
مشاوره آنلاین و نوبــــت دهـی پزشکــــــــان
بواسیر چه دکتری باید رفت
تاریخ انتشار : 1400/01/01 بازدید : 1173

بواسیر چه دکتری باید رفت

برخی از افرادی که دچار بیماری بواسیر هستند، به این فکر می افتند که آن را درمان کنند و نمی دانند که برای بررسی و درمان بواسیر چه دکتری باید رفت. تعداد کمتری از دیگر بیماران دارای عارضه ی بواسیر؛ هیچ علاقه ای به  صحبت کردن درباره ی بیماری خود ندارند. یا حتی حاضر به مراجعه ی به پزشک بواسیر؛ برای درمان نمی شوند. همین امر است که می تواند شرایط این بیماران را روز به روز وخیم تر کند؛ و موجبات پیشرفت این عارضه در فرد را فراهم بنماید. این سوال ممکن است برای شما هم به وجود آمده باشد که بواسیر چه بیماری است؛ و برای درمان بواسیر چه دکتری باید رفت؟ باید بگوییم که برای درمان این عارضه؛ بهترین کار مراجعه به پزشک متخصص جراح عمومی است. اگر در معاینه مشخص گرد که  نیاز به جراحی دارید؛ توصیه می کنیم که به پزشکی مراجعه کنید که سابقه جراحی به خصوص در نواحی شکم و بافت های نرم را داشته باشد. درمان بواسیر با توجه به وضعیت بیمار روش های متفاوتی دارد.

ما در این مقاله قصد داریم در جهت افزایش اطلاعات و آگاهی شما، درباره این عارضه صحبت کنیم و بیان کنیم که برای درمان بواسیر چه دکتری باید رفت. با ما همراه باشید.

 

 

 

فهرست مطالب

بیماری بواسیر چیست؟
برای بررسی و درمان بواسیر چه دکتری باید رفت ؟
روش های درمان بواسیر چیست؟

بیماری بواسیر چیست؟

بیماری بواسیر که نام علمی آن هموروئید می باشد؛ به همان کشیدگی و پارگی مویرگ ها و رگ های متورم و آسیب دیده در ناحیه مقعد و یا بخش تحتانی روده می گویند. پزشکان دلیل عمده این بیماری را ایجاد فشار زیاد در بخش تحتانی روده که به مقعد وصل می شود دانسته اند. در اطراف ناحیه ی مقعد مویرگ ها و رگ خونی به تعداد زیادی وجود دارند. برخی عوامل مانند بیماری یبوست و بارداری ممکن است این رگ های خونی را تحت فشار و کشش شدید قرار دهند؛ و در نتیجه این رگ ها در ناحیه مقعد دچار آسیب هایی نظیر کشیدگی، پارگی ، التهاب و از هم گسیختگی شوند. در چنین شرایطی شخص به بیماری هموروئید یا همان بواسیر مبتلا می شود.

در مراحل اولیه و ابتدایی بیماری بواسیر، فرد یک خونریزی ساده و بدون درد را تجربه می کند. با گذشت زمان و در ادامه علائم  بروز این بیماری شدید می شوند. علائمی مانند درد، سوزش و خارش و بیرون زدگی هایی گوشتی شکل در اطراف ناحیه ی مقعد هستند که این مراحل ظاهر می گردد. هرچه علائم بیماری به سمت وخامت بروند طبیعی است که روند درمان طولانی تر و سخت تر خواهد بود. ممکن است در نهایت فرد مجبور به جراحی برای درمان شود. بنابراین بهتر است در همان اوایل که دچار خونریزی مقعدی شدید؛ برای بررسی، تشخیص و درمان به پزشک مراجعه نمایید. البته نیاز است که بدانید برای درمان بواسیر به چه دکتری باید رفت؟ ما در ادامه شما را راهنمایی کرده و به این سوال پاسخ داده ایم.

برای بررسی و درمان بواسیر چه دکتری باید رفت ؟

همانظور که در بالاتر اشاره کردیم؛ با مشاهده خون ریزی مقعدی بهتر است سریع تر به پزشک برای بررسی و درمان مراجعه نمایید. حال ممکن است بپرسید؛ برای بررسی و درمان بیماری بواسیر چه دکتری باید رفت؟ و به کجا بایستی مراجعه نمایید. دانستن جواب این سوال، در انتخاب صحیح، وقت و هزینه ی شما از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در واقع زمانی که علائم بیماری بواسیر ظاهر می شوند؛ فرد به دنبال درمان آن می رود.

اکنون می خواهیم برای درمان بواسیر چه دکتری باید رفت؟ تخصص و حیطه ی کاری پزشک متخصص برای درمان بواسیر چیست؟ بهترین پزشک متخصص جهت مراجعه، بررسی و درمان بواسیر “متخصص جراح عمومی” می باشد.

پزشکان متخصص جراح عمومی، طیف وسیع و گسترده ای از و مشکلات مختلف بیماران شان را مدیریت می کند. هم چنین مسئول مراقبت از بیمار قبل، در طول و بعد از عمل جراحی نیز هستند. تمام جراحان باید آموزش خود را از جراحی عمومی آغاز کنند؛ بسیاری از پزشکان پس از اینکه تبدیل به جراح عمومی شدند، اقدام به گرفتن تخصص های دیگر جراحی می کنند.

بیماری هایی که در حیطه ی کاری متخصصان جراح عمومی است؛ شامل بیماری های در زمینه ی اندام های شکمی که شامل روده باریک، روده بزرگ، کبد، مری، معده، لوزالمعده، کیسه صفرا و اغلب غده تیروئید می باشد. پزشکان جراح عمومی عمدتاً با بیماری های مرتبط با تنه مانند بواسیر سروکار دارند.

گفتیم که بیماری بواسیر بر اثر تاثیرات نامطلوب روده بزرگ و مقعد به وجود می آید؛ که باعث خروج ترشحات، خونریزی، خارش و درد در ناحیه مقعد می شوند. جراح عمومی نشانه های بیماری را بررسی کرده، سپس با توجه به نوع بواسیر روش درمانی مناسبی را توصیه می کند.

پس پاسخ این سوال که برای درمان بواسیر چه دکتری باید رفت؛ “متخصص جراح عمومی” می باشد.

 

روش های درمان بواسیر چیست؟

هدف از روش های درمانی که برای بواسیر مطرح است؛ کاهش علائم این بیماری است. در صورتی که پزشک جراح عمومی، تشخیص دهد که بواسیر شما حاد است؛ نیاز به جراحی داری. در حالت بهتری با تجویز داروهایی، این بیماری قابل درمان است. حال در بهترین حالت؛ در صورتی که بواسیر شما خیلی حاد نباشد؛ برای درمان  تسکین بواسیر می توانید از روش‌های درمان خانگی استفاده کنید. اقداماتی که در این  حالت می بایست انجام دهید، عبارتند از:

·   غذاهای فیبردار مصرف کنید: میوه، سبزیجات و غلات سبوس دار. این مواد مدفوع را نرم و حجم آن را زیاد می کنند.
·   نوشیدنی های غیر الکلی در طول روز به میزان زیاد مصرف نمایید.
·   به محض احساس، مدفوع نمایید و صبر نکنید.
 ·   از توالت ایرانی استفاده کنید. زیرا در زمان دفع مدفوع، فشار کم تری به روده ها می آید.
·   در هنگام اجابت مزاج نباید زور بزنید و فشار نیاورید.
·   بعد از اجابت مزاج، مقعد خود را به آرامی تمیز نمایید.
·   برای کاهش درد روزانه چند مرتبه و هر مرتبه به مدت ده تا بیست دقیقه داخل آب گرم بنشینید و اطراف مقعد را با آب گرم تمیز نمایید.
·   برای کاهش درد یا جلوگیری از خون ریزی باسن از یخ استفاده کنید.

 

 

 


پزشکان مرتبط

:: متخصص جراحی عمومی


هم
درد
اول
.
.
.